Notifications
Clear all

To 18.1 SM-Liiga Vedonlyöntivihjeet  

  RSS

Ässät - KooKoo

Tiistaina Ässät kohtasi valmentajanvaihdon jälkeen HIFK:n ja asenne oli tyystin eri kuin aiemmissa kamppailuissa. Valmentajan lisäksi Juha Kiilholman sopimus purettiin, joten tilanne on muutoksien suhteen herkkä.

HIFK matsissa oli nähtävissä tunnetta, joka on aiemmin Ässien pelistä puuttunut. Tänään vastassa KooKoo, joka on joitakin valonpilkahduksia lukuunottamatta pelannut alakanttiin.

Ässien pitäisi tämä matsi viedä suurella todennäköisyydellä.

 

Peleihin tänään:

  • Ässät -1 kertoimella 2.21 (pinnacle) Ässien yhden maalin voitosta panos takaisin. Ässien kahden tai useamman maalin voitosta betsi himaan!

 

En usko hirveästi valmentajan vaihtamiseen yms (Jyrki Aho kirjoissani hyvä valmentaja) mutta pelaajat varmaan tajuavat, että seuraavaksi ei voi vain uhrata valmentajaa, vaan sitten lähtee jo itse katsomon puolelle.

Tämä betsi sopii myös siinä mielessä, että Ässät on pitkään pelannut odotusarvojen suhteen alakanttiin, joten rekyyliä olisi jo aika muutenkin tulla ylöspäin.

 

Lisäbetsi

Ne ketkä haluaa pelata Veikkaukselle, niin sieltä löytyy Kärppien  1.80 kerroin ML-vetoon (ratkaisuun saakka) joka on markkinatoppi.

Quote
Posted : 18/01/2018 13:49

Unohtui mainita, että KooKoolta on joukkueen paras pistemies Michael Keränen pois.

ReplyQuote
Posted : 18/01/2018 14:29