Notifications
Clear all

Tiistai 26.9.  

  RSS

Laitetaan jo yksi veto nyt, lisää voi tulla myöhemmin.. tämänkin vedon luultavasti kannattaisi laittaa vasta myöhemmin, kun suurin enemmistö pelaa kuitenkin HIFK:ta, jolloin Ässien kertoimet nousevat

 

HIFK - Ässät

Hifkiltä todella huono lähtö kauteen. Ässät pelanneet hyvin ja heillä on paketti kaikin puolin kasassa, joskin vieraissa pelatessa on ollut haastavampaa.

Nyt Ässillä vastassa kuitenkin kaikilla osa-alueilla kehittymistä tarvitseva joukkue (lukuunottamatta mv-peliä), joten tämä voi kääntyä ihan hyvin Ässille.

Varsinkin kun kertoimet antavat lähes 4-kertaisesti rahat takaisin, niin pakko hyödyntää HIFK:n ahdinko ja ottaa tätä lapulle. Arvio on, että Ässät kuitenkin voittaa noin joka kolmannen näistä otteluista, joten kertoimessa on paljon ilmaa.

 

Peleihin tänään:

 

Mukaan voi ottaa tasuria kertoimella 4.65, koska pelistä varmasti tulee tasainen molempien joukkueiden hyvän maalivahtipelin vuoksi.

Lisää vetoja voi tulla vielä myöhemmin.

Quote
Posted : 26/09/2017 13:27

Sport - Saipa

Tähän peliin vähän underia otettu mukaan pelattavaksi.

Molemmat 1. maalivahdit aloittaa, ja Saipalla selkeästi maalinteko-ongelmia. Molemmilla ei ole varaa löysäillä yhtään ja peli saattaa mennä todella tiukaksi ja maalittomaksi.

Saipalla peli ihan sekaisin. Olettaisin, että Lehterä on edelleen käynyt perusasioita läpi, joten jos edes 5 vs 5 pelaaminen saadaan kuntoon, niin maalimäärät putoavat rajusti.

 

Sportilta myös Olavi Vauhkonen pois, joka heikentää tilanteiden luomista huomattavasti..

Tärkeä pelaaja Sportille varsinkin kun Sportin YV% liigan huonoimpien joukossa, niin hänen kaltaistaan pelaajaa jäädään kaipaamaan.

 

Edit: Saipan YV huonoin (6,25%) ja Sportin YV liigan toiseksi huonoin (9,09%), joten tuskin ainakaan ylivoimalla maaleja paljoa tehdään

ReplyQuote
Posted : 26/09/2017 16:29