Tiistai 17.10  

  RSS

Tänään hieman kehnosti kohteita vaikka onkin useamman pelin kierros.

 

TPS - Ässät

Ajatuksena oli ensin lyödä Tepsiä, kunnes selvisi Ässien maalivahtitilanne. Bernard on nimittäin merkattuna aloittamaan, tosin pelikunnosta ei ole täyttä varmuutta kun on ollut pelaamatta tovin ja onko taustalla jonkinlainen loukkaantuminen ja vaikuttaako se vielä tänään jne.

Tepsiltä myös ratkaisevia kavereita edelleen ulkona kokoonpanosta.

Tähän peliin lienee parasta lyödä vetoa vasta livenä kun tietää millaisella strategialla kumpikin (varsinkin Ässät) on liikenteessä. Ässillä nimittäin peli ollut todella ailahtelevaa illasta riippuen.

 

HPK - Kalpa

HPK ei ole tällä kaudella oikein onnistunut, vaikka pisteitä on silloin tällöin ropissutkin. Kalpan näen suunnilleen saman tasoisena, tosin maalinteon tehokkuus on ollut ongelmana.

Siitä syystä tämä menee enemmän viihdevetoihin, sillä Kalpa ei kauhean vakuuttava ole ollut. Kerroin silti liian suuri heille ja ottelu todennäköisesti tasaisempi kuin kertoimet olettavat.

 

  • Kalpa   Tasapelissä panos palautetaan - normaali peliaika  kertoimella 2.40 (unibet)

Tai vaihtoehtoisesti

 

Molemmat käytännössä samat vedot mutta eri vedonvälittäjillä on vähän erilaiset merkkaustavat. Unibetin veto löytyy Ottelu-välilehdeltä.

Kannattaa vertailla kertoimia. Ainakin nyt unibetin kerroin on hieman korkeampi mutta tilanne varmasti elää päivän mittaan.

Quote
Posted : 17/10/2017 2:13 pm
  
Working

Please Login or Register