Notifications
Clear all

Ti 5.12 SM-Liiga Vedonlyöntivihjeet  

  RSS

Tänään löytyy ainakin yksi hyvä veto, vaikka muutoin viime aikoina kertoimet ovat olleet todella hyvin linjassaan.

Illan Kalpa - HPK ottelu on siitä mielenkiintoinen, että joukkueilla on ollut hyvin erilainen suunta. Kalpa on pelannut voitosta toiseen ja se onkin nyt 8 ottelun voittoputkessa.

Hovinen tosin aloittaa Godlan sijasta maalilla mutta Hovisen puolustukseksi on sanottava, että hän on pelannut 5 peliä joissa torjunta% 99,25. Eli toisin sanoen hän on päästänyt vain 1 maalin ja pelannut 4 nollapeliä.

HPK:lla aloittaa maalissa Larmi, joka ei ole yltänyt edelliskauden vireeseen, vaikka onkin pelannut ihan kohtuullisesti. Häntä ei HPK:n tilanteesta kuitenkaan voi syyttää.

 

Tänään peleihin:

  • Kalpa -1 kertoimella 2.36 (pinnacle) Yhden maalin voitosta panos takaisin

 

HPK:lla on merkittävä poissaolo kun Kristian Vesalainen on pois kokoonpanosta. Hän on hyvin paljon vastannut HPK:n tuloksesta viime peleissä ja lisäksi ylivoima ei varmasti tule olemaan yhtä tehokasta.

Hovisen nollapelisuma tosin tulee jossain vaiheessa päättymään. Ei kukaan maalivahti pidä tuollaisia torjuntaprosentteja kovinkaan pitkään.

Fiilis kuitenkin puoltaa vahvasti vetoa, joten Kalpaa tänään lapulle.

Quote
Posted : 05/12/2017 15:27

Ei ihan yhtä maistuva kuin edellinen mutta hyvä kohde kumminkin.

Saipa +0 kertoimella 1.961 (tasurista panos takaisin) on kiinnostava, sillä KooKoolla on paljon poissaoloja, joista osa todella tärkeitä.

Saipan kokoonpano puolestaan todella optimaalinen.

Kauden edelliset b2b-kohtaamiset meni KooKoolle aivan kauden alussa mutta Saipan peli sittemmin kehittynyt paljon.

ReplyQuote
Posted : 05/12/2017 17:15