Perjantai 3.11 viihdevetoja perusteluineen  

  RSS

Tänään paljon ennakkosuosikkeja pienin kertoimin, joten pitäisi löytää jotakin "yllättäjää". Ottelulistaa kun katselee niin mikään joukkue ei varsinaisesti vakuuta haastajana.

 

JYP - Kalpa

JYP pelasi CHL-pelit ja nyt vuorossa saattaa olla ns. "let down" -tyyppinen matsi mutta pelkästään tuolla perusteluilla hankala pelata heitä, varsinkin kun saivat nyt lisäksi Miklikin vahvuuteensa, joka viimekin kaudella oli heti ensimmäisessä pelissä täysillä mukana ja pystyi pisteisiin.

Kalpa todennäköisesti yrittää tehdä pelistä selviytymiskamppailun ja pitää lukemat alhaisina. Jäähyihin heillä ei ole paljoa varaa kun muistelee miten paljon Miklik toi myös ylivoimapeliin onnistumisia/ryhmädynamiikkaa.

 

  • Jyp - Kalpa Alle 4,5 maalia kertoimella 2.04 (pinnacle) tai 2.10 (unibet) kertoimet elää, joten kannattaa tarkistaa ennen vetoa

 

Pelicans - Ilves

Sama tilanne kuin Jypin pelissä, eli selviytymiskamppailu todennäköisesti vuorossa.

Ilveksestä voisi sanoa, että heillä maalivahtipeli on ollut hataralla pohjalla mutta sittemmin sitä on helpotettu puolustamisen niputtamisella. Tämä on sitten vastavuoroisesti laskenut maalimääriä kun ei yhtä rohkeasti lähdetä hyökkäämään.

Pelicansilla todella hyvä nippu ja kotipeleissä heillä on kulkenut paremmin kuin vieraissa. Tästä osoituksena myös se, että ylivoima ei vieraissa toimi oikein ollenkaan kun taas kotona se on todella tehokasta.

Pelicansin puolustuksessa oli edellisessä pelissä Saipaa vastaan aikamoista tunarointia ja peli ratkesikin juuri puolustuspään virheeseen.

Tästä on varmasti otettu oppia eikä jäädä häröilemään kiekon kanssa maalin eteen. Ehkä jonkinlaista ylimielisyyttä oli Saipaa kohtaan ja se kostautui... Saipa sai karmealla träppi-pelaamisella pisteet (ei ollut kovin kaunista kiekoa)

 

  • Pelicans - Ilves Alle 4,5 maalia kertoimella 2.37 (pinnacle)

 

Molemmissa otteluissa maaliodotusmäärä on aika polarisoitunut, eli lukemat voi jäädä johonkin pariin maaliin, joten viihdevetona voi betsata jopa alempiakin maalimääriä (jolloinka saisi suuremman kertoimen).

Ylivoimapelaamisen onnistuminen on tänään avainasemassa.

 

Sport - TPS

Sportin peli ei ole ollenkaan vakuuttanut ja paljon tappioita on tullut viime peleissä. Niistäkin, joista pisteitä on saatu, on monessa monesti vastustaja lopettanut pelaamisen ja siten päästänyt sportin peliin mukaan.

Tepsin voitto ei ole yhtään hassumpi kohde ja Erin Perrin palaa kokoonpanoon, joten tuo varmasti oman mausteensa mukaan. Tuskin heti aivan täydessä terässä mutta tarpeellinen vahvistus silti.

 

  • Tps -1.0 kerrointa saa 2.99 (pinnacle)

 

Hyvä kerroin ottaen huomioon, että mahdollisessa tasan 1 maalin voitosta saa vielä panoksen takaisin. Myös suora voitto 2.30 ihan pätevä.

Quote
Posted : 03/11/2017 3:54 pm
  
Working

Please Login or Register