Perjantai 13.10  

  RSS

Pari vetoa SM-Liigaan alkavan viikonlopun kunniaksi:

 

JYP - Ässät

Ässät oli aivan purjeessa Pelicansia vastaan ja jotenkin motivaation puute paistoi läpi. Puolustuksessa oli samoja virheitä kuin oli aiemmin ja huolimattomuutta syöttöjen kanssa. Viisikkopeli ei toiminut ja pelipaitoja katsomatta ei varmasti olisi tullut Ässät mieleen ja vielä kotipelissään.

Jyp on pelannut vakuuttavasti varsinkin kotonaan. Tänään vielä Kiviaho aloittaa Ässien maalilla ja Bernardia ei ole edes kokoonpanoissa, tosin kaikki ei Pelsuja vastaan hänen piikkiinsä todellakaan mennyt mutta tänään voi olla samanlainen nöyryytys edessä.

 

Tappara - Kärpät

Tapparalla ollut alkukaudella selkeästi käynnistymisongelmia, joskin CHL-pelit ovat menneet hyvin. Liiga matsit taas ovat jääneet paitsioon. Tänään hyvin pelannut Kärpät vastassa. Kärppien peli on toiminut niin kotona kuin vieraissakin, joten tiukka taisto edessä.

En ymmärrä miksei Tappara jatkanut menestyksekkäällä reseptillä, vaan Rautakorpi otettiin tilalle. Peli vaikuttaa jotenkin liian "varmalta" eikä yksilötaidoille jää samalla tavalla tilaa. Pitää kuitenkin muistaa, että pitää panostaa voittaakseen (ihan kuin pokerissakin). Hyvällä hyökkäyksellä ei tee mitään jos sitä ei käytetä, potentiaalia paljon parempaankin.. turhaa arkailua ihan liikaa ja pelaajien "muotittamista".

Tappara materiaaliltaan edellä mutta Kärpät voi viedä tämän paremmalla asenteella, Tappara on ollut aika tylsä tällä kaudella.

  • Kärpät ML - ratkaisuun saakka 2.35 (veikkaus)

 

ML kerroin nyt suurempi kuin +0 line, joten sen vuoksi paremmin kannattava. Yleensä suosin +0 vetoja kun jatkoaika ja rankkarit tuo enemmän satunnaisuutta peliin mutta josko tänään pomppisi suotuisasti.

Quote
Posted : 13/10/2017 4:21 pm
Member

Jyp - Ässät   peliin tasapeli kertoimella 5.14

Kalpa - KooKoo   peleihin Kalpa -1 kertoimella 2.88

ReplyQuote
Posted : 13/10/2017 5:58 pm
  
Working

Please Login or Register