Liiga Kausivedot 2017-2018 kaudelle  

  RSS

Peleissä toistaiseksi vain Tapparaa, josta tein erillisen postauksen. Mikäli et sitä ole vielä lukenut niin se löytyy tästä linkistä.

HIFK hankinnat mietityttää, vaikka joukkueella on 10 miljoonan budjetti tähän kauteen. Palkkabudjetti on 3,2 miljoonaa, joka on suurin koko liigassa.

lähde: http://liiga.fi/uutiset/2017/09/04/hifk-ja-karpat-isoimmilla-satsauksilla-kauteen-201718

Pelaajistoon panostetaan ainakin rahallisesti mutta näin vedonlyönnillisestä näkökulmasta rahoille ei välttämättä saa vastinetta noilla hankinnoilla.

Valmistavat ottelut on ainakin HIFK:lta mennyt huonosti, vaikka niille ei panoarvoa voi kauheasti antaa mutta jotain suuntaa kuitenkin.. en pysty näkemään HIFK:ta taistelemassa mestaruudesta ja olenkin katsonut löytyisikö jotain vetoja sen suhteen, että HIFK ei voita mestaruutta tms.

Quote
Posted : 05/09/2017 6:19 pm
Member

Laitetaas omat liiga kausilotot vireille

Jypillä ja tapparalla hyvät joukkueet joka tietysti auttaa torjunta% kanssa ja nää on molemmat hyviä mokkeja muutenkin

Paras torjunta%

Hrachovina 5

Olkinuora 12.50

Eniten jäähyminuutteja

Kai Kantola kerroin 31 ei perusteluja mutta kerroin hyvä

Eniten pisteitä

sami sandell kerroin 41, ei sisälly playoffit joten ei merkitystä vedon kannalta pääseekö sinne.. viime kaudella loukkaantumisia mutta teki 8 pelissä 9 pistettä, suuri kerroin potentiaaliin nähden

Bookkerina unibet muualta voi saada parempia

ReplyQuote
Posted : 08/09/2017 11:50 am
Member

Ensimmäinen päävalmentajan erottaminen

Saipa 7.00

Lukko 12

Saipan nippu on kuitenkin aika vaisu, joten Lehterällä riittää tehtävää jos meinaa pelejä voittaa. Nähtäväksi jää ketkä nousevat maalintekijöiksi kun niitä ei joukkueessa oikein ole mutta ei joukkue pelkällä puolustus+maalivahtipeli kombolla kovin pitkälle pääse, maalit ratkaisevat.

Sportti voisi olla myös tuossa joukossa mukana. Sportin viime kausi meni kehnosti ja odotuksia hirveästi ei ole, joten potkuille tuskin tulee aihetta ”alhaalta ei voi tipahtaa” ja löytyykö rahaa uuteen valmentajaan on toinen asia

Lukko sen sijaan on ollut valmentajaruletissa viime kaudella ja siita huolimatta peli ”ei toimi”. Tosin Kalpa pelasi Virran johdolla niin mallikkaasti eli nähtäväksi jää saako hän joukkueesta mitään irti.. epäilen suuresti

Sijoittuu paremmin runkosarjassa HPK – Ilves parivaljakosta veikkauksella ilvekselle kerroin 2.80

ReplyQuote
Posted : 08/09/2017 3:58 pm

Jyppiä kevyesti sipaistu mukaan mestaruusvetoihin, sen verran hyvin menneet alkukauden pelit. Kerrointa 5.50 Veikkaushuoneella.

Myös Tepsi kertoimella 8 on pelattavissa.

ReplyQuote
Posted : 13/09/2017 3:03 pm
  
Working

Please Login or Register