Notifications
Clear all

Lauantai 7.10  

  RSS

SM-Liiga vihjeet Lauantaille:

Päivän päävihje otetaan otteluparista HIFK - Lukko

 

          Tai vaihtoehtoisesti:

 

Mielestäni varsinaisen peliajan veto on parempi, koska jatkoajalla tai rankkareilla peli voi kääntyä kummalle vain kun ratkaisijoita löytyy puolin ja toisin.. Maalivahdeista taas Engren jopa parempi jatkoajalla/rankkareilla, niin siksi varsinaisen peliajan veto.

Myös suora voitto 3.11 kertoimella on markkinatoppi, ja on toki mahdollista, että peli päättyy jo ennen jatkoja. HIFK:n keskittyminen ollut enemmän CHL-pelien suuntaan. Sopanen suurena vahvistuksena mutta pääseekö heti pelituntumaan?

Lukon peli ollut hyvin koossa joitakin puolustuksen aikaisempia helppoja möhlimisiä huolimatta, jotka näyttää nyt saadun kuntoon.

Etu tässä silti on Hifkillä, eli koko kassaa en betsaisi mutta Lukon kertoimessa on kyllä "valueta".

 

 

TPS - Kalpa

Molemmilla joukkueilla on 2. maalivahdit aloittamassa. Näistä ehdottomasti paremmin on pelannut Tepsin Rasmus Tirronen. Kalpan Riku Helenius ei ole vakuuttanut, joten Tepsille mv-valinnoista selkeä etu.

 

Toisena vetona:

 

Pelistä luultavasti tulee hyvin tasainen ja molemmat pyrkii pitämään paljon kiekkoa. Kalpalla ollut maalinteko tuskaa kun taas Tepsi on kerännyt pisteitä helpon näköisesti. Tepsillä vahva kotietu ja kokonaisuudessaan parempi pelaajamateriaali.

Kapanen ei ole aivan omalla tontillaan valmentajana ja joissakin otteluissa nähnyt siitä selkeää etua vastustajalle. Toisaalta Kalpan materiaali paljon heikompaa kuin viime kaudella mutta siitä huolimatta... ratkaisijoita ei ole samaan tapaan ja yhden maalin eteen täytyy tehdä paljon työtä.

Quote
Posted : 07/10/2017 14:02
Member

Ässien suora voitto pinnyltä 1.952 peleihin, kotimaisella veikkauksella kerrointa vain vaatimaton 1.75 ? Saipa ei vakuuta edelleenkään ja Ässät kotona kuitenkin hurmoksessa

Ilvekseltä 1. vahti sivussa. Sportin suora voitto pätevä, poiketen viime kaudesta Sportilla maalinteko nyt onnistuu ja Ilves antaa paljon tasoitusta maalivahtivalinnassa (onkohan Lehtonen loukkaantuneena?)

Ilves pelasi eilen, joten Sportilla lepoetu

ReplyQuote
Posted : 07/10/2017 14:51