Lauantai 28.10  

  RSS

HPK - Saipa

Tänään löytyy hyviä betsejä HPK - Saipa otteluun. Molemmat pelanneet hyvää puolustuspeliä mutta maalinteossa hieman vaisumpaa. Molemmat pelasivat eilen aivan tasokkaat ottelut.

Tänään Saipalle saa todella hyvää kerrointa 3.79 joka vastaa hieman päälle 26%. Nykyisellä vireellä Saipa kuitenkin vie ottelun huomattavasti todennäköisemmin, lähes 30%:sti. HPK on pelannut ihan OK mutta on vain varjo edellisestä kaudesta.

Maalivahtipeliä ja puolustusta on alkukauden jälkeen kehitetty. Larmi hieman pettymys mutta luultavasti parantaa kun puolustus pelaa. Saipalla mv-peli ja puolustus kohdillaan, ja tänään aloittaa Frans Tuohimaa maalilla (pelannut erinomaisesti).

 

  • Saipa suora voitto kertoimella 3.79 (pinnacle)

 

Lisäksi ottelusta todennäköisesti tulossa todella tasainen (vähämaalinen) vääntö. Kumpikaan joukkue ei ole mitenkään erinomainen maalinteossa ja kummalle vaan voi pomppia tänään.

  • Alle 4,5 maalia kertoimella 2.16 (pinnacle)

 

Myös alle 5 maalia hyvä veto ja vähäriskisempi.

 

Quote
Posted : 28/10/2017 2:01 pm

Saipan suoran kerroin näköjään ehti jo laskea. Kannattanee odottaa kertoimen nousua tai sitten betsata Saipa +0.5 eli toisien sanoen X2 -veto, johon saa hitusen päälle 2:n kertoimia ja ei tarvitse riskeerata tasapeliä.

Suurin yleisö varmaan kuitenkin betsaa ennakkosuosikki HPK:ta, joten Saipan kertoimen nousu todennäköistä.

ReplyQuote
Posted : 28/10/2017 2:11 pm
  
Working

Please Login or Register