Keskiviikko 1.11  

  RSS

Ilves - Ässät

Kumpikaan ei mitenkään erityisesti vakuuta mutta yksi pätevä veto otteluun löytyy. Kertoimet pitäisi olla tähän otteluun tasaisemmat; ei ilves noin selkeä suosikki ole.

Ilveksellä maalivahtiongelmia ja maaleja tulee omiin ihan liikaa. Se ei olisi ongelma, jos ilves saisi tehtyä joka pelissä sen tarvittavat 6-8 maalia, mutta maalintekokaan ei ole mitenkään erinomaista, niin peleistä tahtoo tulla liian vaikeita.

 

Tälle päivälle ihan pätevä veto on Ässien puolesta:

Ässät -1.0 kertoimella 3.95 (unibet)

Tai

Ässät -1.5 kertoimella 4.40 (unibet)

 

Ässät pelannut ihan kohtuullisesti mitä nyt joissakin peleissä on selkeästi ollut käynnistymisongelmia tai motivaatiojuttuja jne.

Ehkä kotiotteluihin valmistautuminen ei ole samalla tasolla kuin vieraissa, kun itselle näyttänyt Ässien vieraspelit paremmilta ja niissä on oltu mukana heti alusta alkaen.

 

Parhaiten tähän maistuisi ML-veto (ratkaisuun saakka) mutta kerrointa ei löydy hirveästi. Parhaimmat valuet kuitenkin noissa tasoitusvedoissa.

ML veto myös sen takia, että Ässillä enemmän ratkaisijoita rankkareihin + parempi maalivahtitilanne (Bernard aloittaa)

 

Quote
Posted : 01/11/2017 3:58 pm
Member

KooKoo-HPK peliin Alle 5 maalia - kerroin 1.917

KooKoon maali-iloittelut lakanneet sittemmin ja nyt vuorossa on hiljaisempaa ajanjaksoa.. Ainakin tuolla kertoimella kannattaa ja HPK ei paljon maaleja pysty tekemän

ReplyQuote
Posted : 01/11/2017 6:19 pm
  
Working

Please Login or Register